keskiviikko 16. syyskuuta 2009

Karhunpentu sairastaa

Tama ja eilinen paiva ovat olleet virallisia chillailupaivia. Tama johtuen siita, etta Erika makaa huoneessa korkeassa kuumeessa. Tanaan kaytiin aamulla laakarissa, ja sikainfluenssan, japanin aivokuumeen tai muun tappavan taudin sijaan tytolta diagnosoitiin normaali kuumekurkkukipu, just as I thought. Joka tapauksessa harmillista katella vieresta, kun toisella on niin paha olo. :(

Varattiin kahden paivan superhypercool koskenlasku, jonka aika koittaa maanantaina. Saapa nahda, mitka jasenet paketissa rullataan sitten Suomeen takas. :D Kun tosiaan oon joutunut tallaileen katuja kuin yksinainen mustanaamio, on ollut aika keskittya shoppailuun ja auringonottoon (jotka on aikalailla meitsin lempipuuhat kotimaassakin). Eilen vierailin Converse-puodissa, jossa sain omistajan lahes mielenhairioon vaittaessani, etta Suomessa saa kyseisia jalkineita viidentoista euron hintaan. No se suostui sitten myymaan ne punaiset kengat 14 eurolla, kun vannoin aijalle tulevani takaisin seuraavana paivana tyttoystavan kera. Vitut. Tanaan pistin jopa paremmaksi ja junailin samanmerkkiset vihreat 9 eurolla. Eiko olekin halpaa, hah!?

Taalla muuten on uskomus, etta mita nopeammin paivan ensimmainen ostotapaus koittaa, sita paremmin loppupaiva kauppojen osalta sujuu. Tata onkin helppo kayttaa hyvaksi. Esimerkiksi tuo maaginen 9 euron kauppa johtui kuulema kyseisesta taikauskosta, ja eilen odottelin, kun raukka papparainen availi pienta laukkupuotia vahan ennen kymmenta. Santasin heti kellon lyotya paikalle, ja tinkasin ultrasiistin buddhalaukun vahan alta euron hintaan. Toivottavasti ukkelin taikausko tuotti sille loppupaivaksi vahan avokatisempia asiakkaita. :D

Tama paiva on ollut hyvin erikoinen. Kauppakeskusvierailun jalkeen suuntasin tsekkaamaan Nepalin isointa stadionia, jossa sattui olemaan meneillaan maan jalkapallomaajoukkueen harkat. Pummin itseni sisalle sivuovesta ja otin muina miehina mukavan asennon katsomosta. Vartija kuitenkin bongasi meikat, ja asteli tuimailmeisena paikalle kertoen, etta harjoitusten katselu kustantaa 3 rupiaa (= 0,03 euroa). Sanoin, etten omista kuin viiden rupian setelin ja yhden rupian kolikon. Viisi rupiaa oli kuitenkin vartijan mielesta aivan liikaa, joten se laskutti multa yhden vitun rupian, joka on siis kokonaista 0,009 euroa! Kun olin katsellut reeneja kymmenen minuuttia, tulin siihen tulokseen, etta sekin oli liikaa. Maajoukkue oli aivan perseesta, ja oon varma, etta nepalilaisena olisin joukkueen ykkoskarkipyssy. ;)

Sielta matka jatkui lapi kaupungin, jossa sattui olemaan meneillaan gurkhaNAISsotilaiden marssiharjoitus. Puhe naisten siveettomyydesta takalaisessa kulttuurissa polvet paljaina nayttaa olevan taytta paskaa, silla kyseiset eukot kappailivat taydelliset armeijan varusteet paalla - minihameissa! Taman episodin jalkeen paatin pysahtya nappaamaan kuvan buddha-alttarista. Valittomasti paikalle paukkasi tiibetilaismuori, joka myi momoja (tiibetilaisia taikinarullia, joissa on sisalla kaikenlaista settia) uhrattavaksi buddhalle. Ostin eukolta kymmenella sentilla yhden kanamomon, jonka sitten tarjoilin oman kidan sijasta mighty buddhalle. Toivottavasti silta lahti edes nalka.

Pakko raportoida viela parista hauskasta tapauksesta. Toissapaivana hengailtiin Eekun kanssa letkeassa Full Moonissa drinkkeja ja nepalilaista bissea siemaillen seka yazzia pelaillen. Baarimikko kippaili myos kaikessa rauhassa juomia omaan kurkkuunsa. Se liittyi yhtakkia seuraan, ja olikin ihan vekkuli jeppe. Ainoa ongelma oli se, etta se selitti puolisen tuntia omia naisjuttujaan (ilmeisestikin), eika me tajuttu paria sanaa lukuunottamatta sen puheesta yhtaan ainutta lausetta, vaikka se todennakoisesti englantia olikin. Loistavaa tyyppia ei myoskaan kiinnostanut meidan jutut alkuunkaan, mutta hauskaa oli. Katsotaan, mita silla vitun tyypilla loytyy seuraavalla kerralla takataskustaan.
Toinen juttu liittyy meikan, ainakin omasta mielesta hauskaan heittoon. Vierailin vaihteeksi yhdessa kengapuodissa (Kathmandu Shoe Center), ja keskustelu mun ja myyjan valilla meni jokseenkin nain:

Valtsu: Yo! Do you have green converses here?
Myyja: No dude. We have only the black ones.
Valtsu: Okay, well see ya later then.
Myyja: Wait Wait, mister! You can't find green converses anywhere.
Valtsu: But I've seen those like a million times here!
Myyja: No, that's impossible, my friend. This is the SHOE CENTER, man.
Valtsu: Well, then I'd rather visit in the SHOE SUB-URBAN, pal!

...jota seurasi meikan repeaminen omalle jutulle. Ukko ei ilmeesta paatellen sita tajunnut.
:D heh heh, mika lohkaisu.

Tanaan aion hoivailla sairastelevaa tyttoystavaani, ja jos auringonotolta liikenee aikaa, ajattelin suunnata tsiigaileen Enkelit ja Demonit -leffaa baariin, vaikka se onkin jo tsekattu kertaalleen Oulussa.

Puss och Kram!
t. Vinnie Boy

3 kommenttia:

Erika kirjoitti...

hehee ei helvetti ku repeilen ku luen naita sun juttuja! tuo kiinalainen muija tuossa vieressa pitaa mua hulluna ja mulukkaa ku hihitan yksin tassa toisella koneella! oot nero.

Saga kirjoitti...

valeee, tuo mulleki converset, vaikka pinkit! maksan kotona. koko 41. joooooo!

Polo kirjoitti...

Ootko muistanu ostaa laukun niille kaikille kengille? :D